Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

ARX adgangskontrol

Har du en større virksomhed eller institution, kan en ARX adgangskontrol være en god løsning. Fordelen ved at vælge en ARX adgangskontrol fremfor andre adgangskontroller er, at dette system har en ubegrænset kapacitet, så der kan tilkobles et ubegrænset antal personer, døre og skemaer. Systemet kan samtidig kobles sammen med andre alarmer, såsom brandalarmer og tyverialarmer.

Få et uforpligtende tilbud på en ARX adgangskontrol til din virksomhed i dag på telefon 70 60 50 00.

Overskueligt system

Der er ikke noget værre end at have et adgangskontrolsystem, der er uoverskueligt og svært at finde rundt i. Med en ARX adgangskontrol får du et nemt system, der er overskueligt og nemt at betjene. I dette system kan du administrere brugerne på fem forskellige niveauer, der giver adgang til forskellige dele. En ARX adgangskontrol giver utallige muligheder – kontakt os gerne og få flere informationer om systemets mange funktioner.

Vi udfører både montering, vedligeholdelse og service af alarmsystemer og sørger selvfølgelig for, at du får en grundig indføring i hvordan systemet virker.

Et af de sikreste systemer

It-teknologien, der er at finde t i en ARX adgangskontrol, er gennemprøvet og testet af teknologier fra bankverden og it-branchen i hele verden, og det bliver anset som værende et af sikreste systemer. Al den kommunikation, der findes i et ARX system, er stærkt krypteret, og det kan derfor ikke dekodes. Du kan derfor roligt installere en ARX adgangskontrol i din virksomhed.

Bliv kontaktet af os
ARX

ARX er et adgangskontrolsystem som kombinerer brugervenlighed og sikkerhed. Det er designet til at blive brugt i større virksomheder da systemet har kapacitet til at administrerer flere enheder uden at gå på kompromis med sikkerheden. Systemet er desuden fremtidssikret da det lever op til krav om integration med andre systemer i virksomheden. Det er bl.a. muligt at koble adgangskontrol med styring af lys, rullegardiner, dørautomatik og brandalarm hvilken gør at branddøre lukkes og flugtveje åbnes automatisk.

Som et af de mest sikre systemer i verdenen er ARX et fremragende valg. Dataoverførelsen sker bl.a. med en 128 bit kryptering hvilket gør den næsten umulig at hacke. Med et ARX adgangskontrolsystem er det muligt at benytte online og offline kortlæsere.

Du kan se en oversigt over hvordan et ARX system fungerer her.

Hør mere om ARX adgangskontrol

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder med en ARX adgangskontrol? Så kontakt os på telefon 70 60 50 00 og lad os fortælle dig, hvad vi kan tilbyde lige præcis din virksomhed. Du kan også altid sende os en skriftlig besked via vores kontaktformular. Så svarer vi på din besked hurtigst muligt.