Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Dørautomatik og dørpumper

Vil I gerne gøre adgangen til jeres virksomhed så let som mulig? I nogle situationer kan det være praktisk med døre, som selv kan åbne sig, når der er personer, som skal inden for, og som lukker sig selv igen bagefter.

For at få dørene til både at åbne og lukke sig selv ordentligt, er det nødvendigt med dørautomatik. Med dørautomatik kan I lette adgangen til jeres virksomhed, hvad enten det drejer sig om en butik, et kontor, et værksted eller noget helt andet. På den måde kan I skabe mere komfort og effektivitet for både jer selv, jeres medarbejdere og jeres besøgende.

Har I derimod lokaler, hvor det er vigtigt, at døren bliver lukket ordentligt, når den er blevet anvendt? I sådanne tilfælde er det ikke sikkert, at I ønsker, at døren også åbner af sig selv. Frem for at få installeret dørautomatik, er den rette løsning i disse situationer derimod at få installeret dørpumper på dørene. På den måde skal I ikke selv huske at lukke dørene efter jer, da de gør det af sig selv.

Hos SmartLåse kan vi både levere og montere enkelte og dobbelte dørlukkere, samt branddørslukkere med elektronisk hold, som sørger for at lukke dørene i tilfælde af brand.

Vi er specialister i dørautomatik og -pumper

Uanset om I har brug for fuldautomatiske døre, eller blot har brug for at sikre, at jeres døre bliver lukket, kan vi vejlede jer hos SmartLåse. Vi tager udgangspunkt i jeres lokaler og behov, så vi kan finde den helt rigtige løsning til jer.

Hos os får I altid testede løsninger, så vi kan sikre, at I får den højeste kvalitet og den mest optimale løsning.

Kontakt os

Skal vi hjælpe jer med at åbne eller lukke jeres døre? Så ring til os på 70 60 50 00 eller udfyld vores kontaktformular. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til jer.

Vil I stadig gerne kunne holde styr på, hvem der kommer ind i jeres lokaler? Hos SmartLåse hjælper vi jer også gerne med installering af videoovervågning.

Bliv kontaktet af os
Har I sikret jeres virksomhed?

Når man har en virksomhed, er det vigtigt, at man sørger for at sikre den. Både så man undgår indbrud, og så medarbejderne kan føle sig trygge. Hos SmartLåse hjælper vi jer med at beskytte jeres virksomhed. Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket betyder, at vi altid kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning til jeres virksomhed og behov.

Vi tilbyder alt fra installering af alarmsystemer, adgangskontrol og videoovervågning til tåge- og perimetersikring.

Skal vil hjælpe med at beskytte jeres virksomhed? Så er I altid velkomne til at kontakte os på 70 60 50 00 eller udfyld vores kontaktformular.