Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Hold ubudne gæster ude
med et alarmsystem

Ingen ønsker besøg af ubudne gæster i virksomheden. Med et alarmsystem er du sikret imod indbrud og medarbejdere, der arbejder sent, kan føle sig trygge.

SmartLåse er ekspert i sikring af virksomheder og installation af alarmsystemer. Vi leverer forsikringsgodkendte løsninger og har den fornødne erfaring og viden til at rådgive dig om forsikringsselskabernes sikringskrav.

Øg sikkerheden for dig og dine medarbejdere – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på sikring af din virksomhed.

Et alarmsystem er en effektiv investering

Uanset om du ønsker en tyverialarm eller et personligt tilpasset alarmsystem, er det en god og effektiv investering. SmartLåse afdækker dine behov og finder det alarmsystem, der passer til din virksomhed – ved sikringen af bygninger og områder arbejder vi for eksempel også med tågesikring og perimetersikring.

Vi udfører både montering, vedligeholdelse og service af alarmsystemer og sørger selvfølgelig for, at du får en grundig indføring i hvordan systemet virker.

Bliv kontaktet af os
Forsikringsgodkendte
alarmsystemer

Forsikringsselskaberne har fastsat forskellige sikringsniveauer, som er udtryk for den risiko der er for indbrud i din virksomhed.

For hvert niveau er der specifikke krav til låse, alarmer m.m. Der er risiko for at miste retten til erstatning, hvis kravene til disse sikringsniveauer ikke er opfyldt.

SmartLåse har stor viden om og erfaring med disse sikringsniveauer og kan dermed rådgive dig, så din virksomhed får den rigtige løsning og er dækket af forsikringen.

Ekspert i montering af alarmsystemer til erhverv

SmartLåse er grundlagt af Kasper Mølkjer, som er uddannet låsesmed og løbende videreuddanner sig inden for det nyeste i faget. SmartLåse er en låsesmed, du kan stole på, hvor den faglige stolthed kommer først, og som er sølv-certificeret Ruko center.

Vi dækker hele Nordsjælland og København og er på pletten, når du har brug for det. Samtidig sætter vi en ære i at overholde vores aftaler. Kontakt os for en snak om alarmsystemer – vi giver dig gerne et uforpligtende og gratis tilbud.