Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Godkendte låse giver tryghed

Godkendte låse giver dig en større tryghed, idet bare synet af en godkendt lås kan få de fleste indbrudstyve til at opgive deres forehavende. Hvis du vil være sikker på at sove trygt om natten, så er en godkendt lås en rigtig god investering.

En godkendt lås skræmmer tyven

Godkendte låse gør det vanskeligere for tyven at komme ind og samtidigt også vanskeligt for ham at komme ud igen, og det afholder mange tyve fra at gå i lag med et hjem, hvor der er installeret godkendte låse. En godkendt lås er sværere at få op end en almindelig lås og låsesystemet blokerer desuden flugtvejen. Disse to faktorer kan få selv den mest hærdede indbrudstyv til at opgive sit forehavende.

Hos os bliver du ikke fastlåst

Mange låsesmede bruger låsesystemer, der ikke kan serviceres af andre. Dette betyder, at du som kunde ikke bare kan skifte låsesmed, da nøglerne til systemet stadig skal bestilles hos den låsesmed, der oprindeligt har installeret din godkendte lås. Dette sker ikke, når du er kunde hos SmartLåse – vores låse kan serviceres og vedligeholdes af enhver låsesmed, så det står dig frit for at skifte til en anden.

Bliv kontaktet af os
Bestil en godkendt lås

SmartLåse dækker hele Nordsjælland og København og du er mere end velkommen til at få et uforpligtende tilbud på installation af en godkendt lås samt kontakte os for råd og vejledning omkring godkendte låse.