Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Låsesmed i Hillerød og Frederikssund


Har du låst dig ude af din bolig i Hillerød eller Frederikssund? Og har du brug for en låsesmed til at lukke dig ind igen? Bare rolig. Hos SmartLåse kører vi også ud til Nordsjælland, så du hurtigt kan blive låst ind igen.

Vores erfarne og dygtige låsesmede kan lukke alle mærker og typer døre op, og oftest helt uden at ødelægge låsen. Dermed undgår du at skulle have udskiftet din lås.

Har du akut behov for en låsesmed i Hillerød eller Frederikssund?

Har du brug for hurtigt at komme ind i din bolig igen, eller har du smækket dig ude om natten? Hos SmartLåse har vi døgnvagt, hvilket betyder, at vi kører ud hele døgnet rundt i Hillerød og Frederikssund. På den måde kan du altid få fat i en af vores erfarne låsesmede, hvis uheldet er ude.

Skal du have fat i en låsesmed i Hillerød eller Frederikssund, så ring til os på 70 60 50 00. Så kommer låsesmeden med det samme.

Bliv kontaktet af os
Døgnvagt: 70 60 50 00
Certificeret og erfaren låsesmed i Hillerød og Frederikssund

Hos SmartLåse er du altid sikker på at få professionelle og erfarne låsesmede, som kan åbne alle typer døre. Vi sørger altid for at holde os opdaterede på den nyeste viden og de nyeste løsninger, så du kan få godt håndværk hver gang.

Vi udfører alle typer opgaver inden for låseserivce, lige fra oplukning og omkodning af låse til sikring af boliger og virksomheder, samt adgangskontrol. Uanset hvad du skal bruge en låsesmed til i Hillerød eller Frederikssund, kan du ringe til os på 70 60 50 00 eller udfylde kontaktformularen. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.