Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Låsesmed i Holte, Virum, Farum, Hørsholm og Værløse

Har du smækket dig ude eller tabt dine nøgler? Vi ved alle, hvor irriterende det er, når man har gennemrodet sine lommer og taske og stadig ikke kan finde nøglerne. Især når man står efter en lang arbejdsdag og bare gerne vil hjem.

Samtidig skal man hos langt de fleste låsesmede betale med kontanter. Det betyder, at man skal bruge tid på at finde en hæveautomat, inden man kan komme ind i sin bolig.

Hos SmartLåse ved vi, at det kan være frustrerende først at skulle hæve penge, når man har travlt. Man vil bare hjem og slappe af. Derfor tilbyder vi betaling med dankort. Med smartlåse kan du derfor bestille en låsesmed, uden først at skulle finde en hæveautomat.

Låsesmed med åbent døgnet rundt

Udover at man i de færreste tilfælde låser sig ude med kontanter på sig, sker det som oftest også på tidspunkter uden for normal åbningstid. Derfor har vi hos SmartLåse åbent døgnet rundt, så vi kan hjælpe dig på alle tider af døgnet. Hvad enten du står i Holte midt om natten, eller i Virum eller Farum tidligt om morgenen. Vores døgnvagt sørger for, at vi kommer til dig så hurtigt som muligt. For dig betyder det mindst mulig tid ude i regn og kulde.

Hvad enten du har brug for en akut låsesmed eller ej, er du velkommen til at ringe til os hos SmartLåse på 70 60 50 00.

Bliv kontaktet af os
Vi tilbyder låseservices i Holte, Virum, Farum, Hørsholm og Værløse

Hos SmartLåse udfører vi alle typer opgaver inden for låseservice i både Værløse, Holte, Virum, Farum og Hørsholm. Det gælder alt lige fra omkodning af låse, sikring af dit hjem eller virksomhed, bestilling af systemnøgler eller installering af adgangskontrol.

Vores dygtige og professionelle låsesmede sørger for, at du altid får et ordentligt stykke arbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Ring til os på 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud fra en af Nordsjællands dygtigste låsesmede.