Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Låsesmed i København

Har du tabt dine nøgler eller fået smækket dig ude af din lejlighed i København? Så har du højst sandsynligt akut brug for en låsesmed, så du kan komme indenfor igen. Hos SmartLåse får du en dygtig og erfaren låsesmed, som kører i hele København. Vi åbner alle døre, hvis du har smækket dig ude, oftest uden at ødelægge låsen, så du ikke skal bruge penge på en ny.

Låsesmed med døgnvagt i København

Vi kender alle den frustrerende følelse, der opstår i det øjeblik, man indser, at man har smækket sig ude – når man står sent på aftenen og gennemroder sine lommer og sin taske. Hos SmartLåse gør vi vores yderste for at være hos dig så hurtigt som muligt. Derfor har vi døgnvagt, så du altid kan få fat i en af vores låsesmede, hvis uheldet skulle være ude. Vi tager også dankort, så det er nemt og enkelt at betale låsesmeden.

Har du akut brug for en låsesmed i København? Så ring til os på telefon 70 60 50 00 – så kommer låsesmeden straks.

Bliv kontaktet af os

DYGTIG OG ERFAREN LÅSESMED I KØBENHAVN

Smart Låse er en låsesmed, der kører i hele København, og som er grundlagt af Kasper Mølkjer, der er certificeret låsesmed. Kasper Mølkjer betjener som låsesmed kunder over hele København og i Nordsjælland. Kasper er fagmand med stort F. Han kender stort set alle låsemærker og -typer, hvorfor du kan være sikker på, at du får en mand på opgaven med erfaring helt ud i fingerspidserne. SmartLåse står for opdateret viden og godt håndværk – hver gang.

Du kan betragte SmartLåse som din personlige låsesmed, uanset hvor i København du bor. Vi løser alle opgaver inden for faget, uanset om det er montering af dørspion, oplukning, omkodning af låse, bestilling af systemnøgler eller opgaver relateret til sikring af bolig og erhverv samt adgangskontrol.

ER DIN BOLIG SIKRET?

I takt med at indbrudstyvene bliver dygtigere, er vi også nødt til at sikre vores boliger bedre. Med de nyeste låsesystemer minimerer du risikoen for at tyven trænger ind i dit hjem. Vi kommer gerne forbi og foretager et uforpligtende sikkerhedstjek. Du kan læse mere om vores tilbud inden for privatsikring.

Kontakt en af Københavns dygtigste låsesmede for et uforpligtende tilbud på telefon 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.

ER DIN VIRKSOMHED SIKRET?

Vil du sikre din virksomhed mod ubudne gæster? Så står vi klar til at hjælpe dig! Vi tilbyder både installering af alarmsystemer og adgangskontrol for virksomheder i hele København. Både alarmsystemer og adgangskontrol er med til at sikre dit inventar. Samtidig er de også med til at sikre, at dine medarbejdere kan føle sig trygge, hvis de er alene i virksomheden. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan rådgive dig om, hvilke systemer der passer bedst til din virksomhed ud fra dine ønsker og behov.

Hør mere om, hvordan vi kan beskytte din virksomhed

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 50 00 eller udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi som låsesmed i København kan tilbyde din virksomhed inden for alarmsystemer og adgangskontrol. Du kan også finde yderligere informationer her på hjemmesiden. Vi ser frem til at modtage din henvendelse!