Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Låsesmed i Lyngby, Hellerup, Gentofte, Søborg og Gladsaxe

Har du låst dig ude af din bolig i en af Københavns forstæder som eksempelvis Lyngby, Gentofte, Hellerup, Søborg eller Gladsaxe? Og har du ikke lige nogle kontanter på dig til at betale låsesmeden med?

Hos SmartLåse oplever vi ofte, at kunderne er frustrerede over, at de ikke kan bestille en låsesmed uden først at skulle hæve penge et sted. Det problem har du dog ikke, hvis du bruger SmartLåse. Vi tilbyder nemlig betaling med dankort. Så bliver det vist ikke mere enkelt.

Vi hjælper dig døgnet rundt

Vi ved, at det ofte er på tidspunkter uden for normal arbejdstid, at man har brug for en låsesmed. Vi står derfor klar til at hjælpe dig på alle tidspunkter af døgnet. Så hvis du har brug for en låsesmed i for eksempel Lyngby eller i Gentofte midt om natten, så tøv ikke med at tage kontakt til SmartLåse. Vi sørger altid for at komme så hurtigt som muligt, så du skal bruge mindst mulig tid uden for din bolig.

Har du brug for en låsesmed i Lyngby, Gentofte, Hellerup, Gladsaxe eller Søborg? Ring til SmartLåse på 70 60 50 00, så sørger vi for, at du kommer inden for igen.

Bliv kontaktet af os
Dygtige og erfarne låsesmede

Vi leverer låseservice til alle forstæderne omkring København. Uanset om du har smækket dig ude, skal have omkodet en lås eller har brug for sikring af dit hjem eller din virksomhed, så kan vores låsesmed klare opgaven. Vores låseservice udføres af erfarne, dygtige og professionelle låsesmede. Det er din sikkerhed for, at vi udfører et ordentligt stykke arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 50 00 og få et uforpligtende tilbud på hjælp fra låsesmed – uanset om du bor i Lyngby, Gentofte, Hellerup, Gladsaxe eller Søborg. Vi kommer, når du har brug for vores hjælp.