Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

LåsesmedØsterbro, Nørrebro og Vesterbro

Har du smækket dig selv ude af din lejlighed på Østerbro, Nørrebro eller Vesterbro? Eller har du måske tabt din nøgle i farten? Uanset hvad, har du naturligvis brug for at kunne komme ind i din lejlighed igen. Til at hjælpe dig hermed skal du have fat i en dygtig og erfaren låsesmed.

Hos SmartLåse åbner vi alle slags døre, når du på den ene eller anden måde har fået låst dig ude. I langt de fleste tilfælde kan vi endda åbne døren helt uden at ødelægge låsen. På den måde slipper du altså for at skulle have en helt ny lås i din dør.

Vi kører ud hele døgnet rundt

Man planlægger sjældent selv at låse sig ude af sin bolig. Derfor kan behovet for en låsesmed sagtens opstå uden for de normale åbningstider. Derfor har vi hos SmartLåse døgnvagt, så du altid kan få fat i en af vores låsesmede på Østerbro, Nørrebro eller Vesterbro, uanset om det er ved højlys dag eller midt om natten.

Hvad enten du har akut brug for en låsesmed på Østerbro, Vesterbro eller Nørrebro eller ej, kan du kontakte os på 70 60 50 00. Så sørger vi for at låse dig ind igen.

Bliv kontaktet af os
Erfaren låsesmed på Østerbro, Vesterbro og Nørrebro

SmartLåse er drevet af Kasper Mølkjer, som er certificeret låsesmed. Kasper har gennem flere år opbygget firmaet, og personligt sikret sig, at alle ansatte har fornøden uddannelse og kontinuerligt gennemgår nye kurser. Du er dermed sikker på, at den låsesmed du møder fra Smartlåse er professionel og har rette erfaring. Han har styr på alle mærker og typer låse. På den måde kan du hurtigt komme indenfor igen. Foruden at åbne døren for dig, udfører vi også montering af dørspion, omkodning af låse eller bestillinger af systemnøgler.

Uanset hvilken type låseservice, du har brug for, kan du ringe til os på 70 60 50 00, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.