Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Låsesystemer

Vil I gerne sikre jeres virksomhed eller bygning mod indbrud, så personer, der har deres daglige gang i bygningen, kan føle sig trygge? En måde at skabe større sikkerhed på er ved at sørge for, at der er låse på dørene. På den måde kan man have kontrol med, hvem der kan komme ind og rundt i bygningen.

I mange bygninger er det dog også nødvendigt at give forskellige personer forskellige adgangsforhold, så de kun har adgang til rum, der er relevante for dem. I en boligejendom vil det for eksempel sige, at beboerne har én nøgle, som de kan bruge til både hoveddøren, lejlighedsdøren og vaskekælderen. I den forbindelse er det vigtigt, at alle beboere har nøgler, der passer til hoveddøren og vaskekælderen, men at de ikke kan låse sig ind i hinandens lejligheder.

For at sikre dette er det nødvendigt med et låsesystem, hvilket dækker over, at forskellige nøgler kan passe i den samme låse. Ved at få installeret et låsesystem, kan I dermed opnå fuld kontrol med, hvem der har adgang til hvilke døre. Samtidig kan dagligdagen gøres lettere, da man kun skal bruge én nøgle til forskellige døre.

Skal vi sikre jeres bygning?

Hos SmartLåse installerer vi låsesystemer hos både erhverv og private.

Vores store viden og mange års erfaring i branchen betyder, at vi altid kan vejlede jer om, hvilke systemer der bedst opfylder jeres behov. Vi sørger for altid at anvende systemer af den bedste kvalitet, som har et højt sikkerhedsniveau. På den måde kan I altid være sikre på, at jeres låsesystem opfylder kravene fra jeres forsikringsselskaber.

Kontakt os

Har I brug for et nyt låsesystem til jeres virksomhed eller bygning? Så ring til os på 70 60 50 00 eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi den helt rigtige løsning til jeres behov.

Har I stor udskiftning i jeres medarbejdere, eller mister I ofte nøglerne, kan det være, at det vil være en bedre løsning med en elektronisk adgangskontrol. På den måde undgår I at skulle udskifte cylindrene hver gang.

Hvis I ønsker yderligere sikring af jeres virksomhed, kan vi hos SmartLåse også være behjælpelige med både videoovervågning, tåge- og perimetersikring.

Bliv kontaktet af os
Bestilling af systemnøgler

Hos SmartLåse er vi godkendte til at skære systemnøgler. Det betyder, at vi kan levere systemnøgler fra dag til dag.

Hos os kan du nemt bestille nøgler til din systemlås. Bestilling af systemnøgler skal ske via vores mail eller via telefon på 70 60 50 00

Låsesystemer

Hos Smartløse installerer, servicere og vedligeholder vi låsesystemer hos både private og erhvervskunder. Vi anvender blandt andet følgende låsesystemer fra Dorma og Ruko:

  • Dorma RS8 låsesystemer
  • Ruko DP+
  • Ruko Merkur 401
  • Ruko Combi 1100
  • Ruko 500
  • Ruko 600
  • Ruko 1200
  • Ruko Triton 401
  • Ruko Triton 501</li

Derudover anvender vi også Salto låsesystem, som er kendetegnet ved at være et funktionelt og fleksibelt system med mange fordele. Salto låsesystem har ingen dyre omkostninger, hvad installation angår. Samtidig kan systemet monteres på eksisterende låsecylindre og kan bruges med eksisterende låsesystemer. Det betyder, at et Salto låsesystem er et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at opgradere deres nuværende låsesystem, som er baseret på almindelige nøgler.