Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Omkodning af låse – fra 375,- inkl. moms.

Har du fået stjålet dine nøgler, er du flyttet eller har du overtaget en virksomhed? Sørg for at sikkerheden er i top ved at få omkodet låsene, så eventuelle nøgler, der er i omløb, ikke længere kan bruges.

SmartLåse omkoder stort set alle typer låse – kontakt os for et uforpligtende tilbud på omkodning.

Få samme nøgle til alle låse

Træt af at famle efter den rigtige nøgle i dit kæmpestore nøglebundt? Med en omkodning af låsene kan du bruge samme nøgle til hoveddør, kælderdør, cykelskur, sommerhus m.m.

SmartLåse er drevet af Kasper Mølkjer, der er uddannet låsesmed, og som igennem årene har videreuddannet sig inden for faget. SmartLåse er desuden sølv-certificeret Ruko center – det er din garanti for sikre totalløsninger, korrekt udført arbejde og en låsesmed, du kan stole på. Vi rådgiver dig, så din løsning overholder forsikringsselskabernes sikringskrav, og vi leverer forsikringsgodkendte løsninger til både private og erhverv.

Bliv kontaktet af os
Vi omkoder låse i København og hele Nordsjælland

SmartLåse kører i hele Nordsjælland og København. Vi har en høj faglig stolthed og overholder altid alle aftaler. Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om omkodning af dine låse – vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.