Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Oplukning af dør – døgnet rundt

Har du smækket dig ude eller mistet dine nøgler? SmartLåse har døgnvagt og kommer straks, hvis du har brug for oplukning af en dør. Ring på telefon 70 60 50 00.

Vi åbner alle døre – fra 300 kr. inkl. moms.

Uanset hvilken type dør, der skal oplukkes, kan vi hjælpe dig. SmartLåse har mange års erfaring og har igennem årene åbnet stort set alle typer låse. Vi kan derfor i mange tilfælde åbne døren uden at ødelægge låsen. SmartLåse er uddannede låsesmede og sølv-certificeret Ruko center.

Ring 70 60 50 00 for oplukning af dør

SmartLåse kører i København og hele Nordsjælland. Vi tager Dankort, så du nemt kan betale, hvis du har smækket dig ude. Tøv ikke med at ringe til os på telefon 70 60 50 00, hvis du har brug for oplukning af en dør – uanset om det er akut eller ej.

Bliv kontaktet af os
Forsikringsgodkendte
alarmsystemer

Forsikringsselskaberne har fastsat forskellige sikringsniveauer, som er udtryk for den risiko der er for indbrud i din virksomhed.

For hvert niveau er der specifikke krav til låse, alarmer m.m. Der er risiko for at miste retten til erstatning, hvis kravene til disse sikringsniveauer ikke er opfyldt.

SmartLåse har stor viden om og erfaring med disse sikringsniveauer og kan dermed rådgive dig, så din virksomhed får den rigtige løsning og er dækket af forsikringen.

Ekspert i montering af alarmsystemer til erhverv

SmartLåse er grundlagt af Kasper Mølkjer, som er uddannet låsesmed og løbende videreuddanner sig inden for det nyeste i faget. SmartLåse er en låsesmed, du kan stole på, hvor den faglige stolthed kommer først, og som er sølv-certificeret Ruko center.

Vi dækker hele Nordsjælland og København og er på pletten, når du har brug for det. Samtidig sætter vi en ære i at overholde vores aftaler. Kontakt os for en snak om alarmsystemer – vi giver dig gerne et uforpligtende og gratis tilbud.