Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Hold tyvene fra døren

Igennem de seneste år er der sket en voldsom stigning i indbrud, røverier og tricktyverier i private hjem. SmartLåse kan med få tiltag gøre dit hjem mere sikkert, fx med:

  • Opsætning af dørspion
  • Forstærkning af din dørkarm
  • Opgradering af dine låse
  • Installation af alarmsystem

Vi leverer forsikringsgodkendte sikringsløsninger, så du trygt kan vide, at sikringen af dit hjem lever op til forsikringsselskabernes krav.

Få et gratis sikkerhedstjek!

SmartLåse kommer gerne og gennemgår sikkerheden i dit hjem. Her tjekker vi, om der er nogle svage punkter i hjemmet, hvor tyvene har nemt ved at komme ind og giver dig gode råd om, hvordan du kan gøre dit hjem mere sikkert. Et sikkerhedstjek er naturligvis gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet af os
Et alarmsystem behøver hverken at være dyrt eller besværligt

Mange afholder sig fra at få et alarmsystem, fordi de tænker at det både er dyrt og besværligt. SmartLåse hjælper dig med at finde det alarmsystem, der bedst opfylder dine behov og sørger for hele monteringen. Vi leverer både traditionelle alarmsystemer, såvel som systemer, der anvender tåge- og perimetersikring. Og et alarmsystem behøver slet ikke at være dyrt for at være effektivt. Du får også altid en grundig indføring i alarmsystemet, så du føler dig tryg ved at bruge det.

Specialist i sikring af private hjem

SmartLåse er drevet af Kasper Mølkjer, der er uddannet låsesmed og som løbende videreuddanner sig og holder sig opdateret med det nyeste inden for faget. Den faglige stolthed fylder alt hos SmartLåse, og det er din garanti for en låsesmed du kan stole på. Vi har specialiseret os i at øge sikkerheden i private hjem.

SmartLåse kører i København og hele Nordsjælland, kommer når du har brug for det og overholder alle aftaler. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på et mere sikkert hjem.