Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

SmartFlex

Vil I gerne sikre jeres ejendom,? Men synes I hurtigt, at det løber op i store beløb, der skal betales med det samme? Hos SmartLåse ved vi, at det kan være dyrt, når man skal sikre sin ejendom. Derfor har vi lavet SmartFlex.

SmatFlex er til jer, der ikke har muligheden for at betale for hele sikringen af jeres ejendom på én gang. I stedet tilbyder vi en serviceaftale, hvor I betaler for jeres løsning månedligt. På den måde deles jeres betaling ud over længere tid, så I kun skal betale et mindre beløb månedligt for at sørge for, at jeres ejendom bliver sikret.

Fleksible løsninger

Med SmartFlex tilbyder vi skræddersyede og fleksible løsninger, der passer til lige netop jeres behov. Det betyder, at vi tilbyder SmartFlec uanset, om I blot har brug for adgangskontrol, eller hvis I ønsker en samlet pakke med både videoovervågning, adgangskontrol og mekanisk sikring

Kontakt os

Vil I gerne høre mere om vores SmartFlex løsning? Så ring til os på 70 60 50 00 eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi en snak om jeres behov og finder en løsning til jer.

Bliv kontaktet af os