Hvad står PTZ videoovervågning for?

De mange forskellige typer videoovervågning, nogle er gode til natoptagelse, andre er måske bedre mod vandaslisme. Jeg vil fortælle kort om PTZ videoovervågning med autotracking og hvor det kan benyttes med fordel. Læs mere videoovervågning her PTZ står for Pan Tilt Zoom, men nogle har også en AI funktion der kan aktiveres, med denne funktion vil søge på et område efter bevægelse og følge “målet” for et få det optimale billede. Nogle videoovervågning kamera kan gøre dette med helt op til 100m rækkevidde.

Også i Mørke.

IR eller infrarødt lys benyttes til at oplyse arealer i mørke således kun videoovervågning kamera kan se lyset, det benyttes enten 850 nm eller 940nm Irlys, kort fortalt, 850nm benyttes oftest da det giver mest effekt, menneskes øje kan dog se de små ir lysdioder lyse rødt og en skjult montering kan derfor ikke udføres med disse, hvorimod 940nm irlys ikke kan detekteres med det menneskelige øje og kan med fordel benyttes til skjulte installationer uden kunstigt lys ved mørkets frembrud. Mange forskellige typer videoovervågning kamera har infrarødt lys indbygget, men man kan hvis behovet opstår supplere med infrarøde projektører.

Strategisk placering.

Med henvis til kamera placering vil jeg forholde mig til synlig overvågning. Er her tale om videoovervågning af et indgangsparti vil jeg placere det således det er noget af det første man ser. Både for den præventive effekt men sørme også for for menneskes natur at vi ikke kan lade være med at kigge. nogle at de billigste moderne kamera tager 24 billeder i sekundet med en 1440P opløsning, et hurtigt kig i kamera og billedet er gemt. Din videooptagelser skal gemmes et sted, og her kommer en NVR server eller NUUO server ind i billedet. et tommelfingerregel kan være at hvis du har mere en 16 kanaler i dit videoovervågning system kan man med fordel benytte NUUO som er en videoovervågnings software. Læs mere on NUUO her

videooverågning