ADGANGSKONTROL

ARX ADGANGSKONTROL

Har du en større virksomhed eller institution, kan en ARX adgangskontrol være en god løsning. Fordelen ved at vælge en ARX adgangskontrol fremfor andre adgangskontroller er, at dette system har en ubegrænset kapacitet, så der kan tilkobles et ubegrænset antal personer, døre og skemaer. Systemet kan samtidig kobles sammen med andre alarmer, såsom brandalarmer og tyverialarmer.

Få et uforpligtende tilbud på en ARX adgangskontrol til din virksomhed i dag på telefon 70 60 50 00.

OVERSKUELIGT SYSTEM

Der er ikke noget værre end at have et adgangskontrolsystem, der er uoverskueligt og svært at finde rundt i. Med en ARX adgangskontrol får du et nemt system, der er overskueligt og nemt at betjene. I dette system kan du administrere brugerne på fem forskellige niveauer, der giver adgang til forskellige dele. En ARX adgangskontrol giver utallige muligheder – kontakt os gerne og få flere informationer om systemets mange funktioner.

Vi udfører både montering, vedligeholdelse og service af alarmsystemer og sørger selvfølgelig for, at du får en grundig indføring i hvordan systemet virker.

ET AF DE SIKRESTE SYSTEMER

It-teknologien, der er at finde t i en ARX adgangskontrol, er gennemprøvet og testet af teknologier fra bankverden og it-branchen i hele verden, og det bliver anset som værende et af sikreste systemer. Al den kommunikation, der findes i et ARX system, er stærkt krypteret, og det kan derfor ikke dekodes. Du kan derfor roligt installere en ARX adgangskontrol i din virksomhed.

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.