Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Adgangskontrol

Vil I gerne sørge for, at der er størst mulig sikkerhed i jeres bygninger? Når man ejer en virksomhed med tilhørende bygninger eller lokaler, er det vigtigt, at have kontrol med, hvem der kommer og går i bygningen.

Det kan både være i forhold til at sikre, at det kun er bestemte medarbejdere, der har adgang til bestemte lokaler. Eksempelvis, hvis man ønsker, at det kun er IT-afdelingen, der har adgang til serverrummet. Samtidig kan det også være for at mindske risikoen for indbrud, så man undgår ubudne gæster. På den måde kan man være med til at skabe større tryghed, hvis der er medarbejdere, som arbejder sent.

En måde at skabe større sikkerhed i jeres virksomhed og samtidig gøre jeres arbejdsplads mere tryg for jeres medarbejdere, er ved at få installeret en adgangskontrol. Med en adgangskontrol er det muligt for jer at styre, hvem der har adgang til hvilke lokaler på hvilke tidspunkter.

Vi hjælper jer med forsikringsgodkendte løsninger

Hos SmartLåse sørger vi for, at I altid får den helt rigtige, forsikringsgodkendte løsning, som passer til jeres sikkerhedsniveau. På den måde kan I være sikre på, at I får en løsning, der opfylder kravene fra jeres forsikring i forhold til alarmer, låse og adgangskontrol.

Hos Smartlåse har vi en stor viden og erfaring, som betyder, at vi altid kan vejlede jer om, hvilket system der passer bedst til jeres behov. Vi sørger for alt lige fra installation, vedligeholdelse og service af jeres adgangskontrol, så I altid kan have den størst mulige sikkerhed i jeres bygninger.

Kontakt os

Har I brug for at få installeret en adgangskontrol? Så ring til os på 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen. Så finder vi den rette løsning til jer.

Ønsker I at sikre jeres bygninger yderligere, installerer vi også både videoovervågning, låsesystemer samt tåge- og perimetersikring.

Bliv kontaktet af os
Salto adgangskontrol

En Salto adgangskontrol er en god løsning, hvis du ønsker en billig og enkel løsning. Én af fordelene ved en Salto adgangskontrol er, at den er nem at installere, og det kræver ikke en masse kabellægning. En Salto adgangskontrol kan bl.a. anvendes i virksomheder, institutioner og i private hjem. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.

Ruko SMARTair adgangskontrol

En Smartair adgangskontrol er for dig, der ønsker en effektiv løsning, der samtidig er meget brugervenlig og fleksibel. Med en Ruko SMARTair får du en berøringsfri løsning, hvor der anvendes adgangskort og adgangsbrikker i stedet for nøgler. Der bliver monteret en SMARTair enhed på alle de døre, som skal være en del af kontrollen. På hver enhed bliver der registeret, hvilke kort og brikker, der har ret til at passere. Fordelene ved at vælge Ruko SMARTair er mange. Ud over at være fleksibelt og brugervenligt er det en billig løsning, som er nem at installere på dørene, da der ikke skal trækkes kabler. Det eneste der skal monteres er SMARTair-enheden som bliver monteret på døren. Ruko SMARTair kan håndtere et ubegrænset antal døre. Det er et ideelt valg til virksomheder i alle størrelser, samt plejehjem, hospitaler, uddannelsesinstitutioner mm.

ARX adgangskontrol

Har du en større virksomhed, hvor der skal administreres flere enheder uden at gå på kompromis med sikkerheden? Hos SmartLåse installerer vi også ARX adgangskontroller, som er et af de mest sikre systemer i verden.