VIDEOOVERVÅGNING

HOLD STYR PÅ DIN EJENDOM

Vil I gerne kunne holde styr på, hvem der kommer og går i jeres ejendom? Så bør I overveje at få installeret videoovervågning. Videoovervågning kan holde øje med jeres ejendom, når I ikke selv kan. På den måde kan I være med til at gøre jeres ejendom mere sikker.

Videoovervågningen kan ved indbrud være med til at hjælpe i forbindelse med opklaringen af indbruddet gennem det oplagrede billedmateriale. Samtidig kan optagelserne endvidere anvendes som bevismateriale.

Samtidig kan videoovervågning også have en forebyggende virkning. I forbindelse med montering af overvågningskamera kan I nemlig få opsat skiltning herom. På den måde kan indbrudstyvene tydeligt se, at ejendommen er overvåget. Dette kan være med til at skræmme indbrudstyvene væk, inden de udfører indbruddet.

MONTERING OG INSTALLERING AF VIDEOOVERVÅGNING

Hos SmartLåse sørger vi for både installering og montering af jeres videoovervågning. Vi besigtiger altid jeres ejendom, inden vi med udgangspunkt i vores mange års erfaring vejleder jer om, hvor mange kameraer, der er nødvendige for at sikre jeres ejendom. På den måde kan vi altid sørge for, at I får den løsning, der passer bedst til lige netop jeres ejendom.

Samtidig sørger vi for altid at anvende testede løsninger, så vi kan give jer erhvervssikring af højeste kvalitet.

Vi Anbefaler at Benytte særskilt Vlan til videoovervågning, vi kan assistere med dette se om Netværk her

KONTAKT OS

Skal vi installere videoovervågning for jer? Så ring til os på 70 60 50 00 eller udfyld vores kontaktformular. Så kommer vi ud og besigtiger jeres ejendom og hjælper jer med at få den helt rigtige løsning.

Ønsker I at sikre jeres ejendom på flere måder, kan vi hos SmartLåse også være behjælpelige hermed. Vi kan eksempelvis installere elektronisk adgangskontrol, så I kan styre, hvem der har adgang til hvilke lokaler og på hvilke tidspunkter. Eller vi kan installere perimetersikring, som kan være med til at sikre hele jeres grund.

kamera

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.