MEKANISK SIKRING

GODKENDTE LÅSE GIVER TRYGHED

Godkendte låse giver dig en større tryghed, idet bare synet af en godkendt lås kan få de fleste indbrudstyve til at opgive deres forehavende. Hvis du vil være sikker på at sove trygt om natten, så er en godkendt lås en rigtig god investering.

EN GODKENDT LÅS SKRÆMMER TYVEN

Godkendte låse gør det vanskeligere for tyven at komme ind og samtidigt også vanskeligt for ham at komme ud igen, og det afholder mange tyve fra at gå i lag med et hjem, hvor der er installeret godkendte låse. En godkendt lås er sværere at få op end en almindelig lås og låsesystemet blokerer desuden flugtvejen. Disse to faktorer kan få selv den mest hærdede indbrudstyv til at opgive sit forehavende.

Se også vores Alarmer Her

FÅ SAMME NØGLE TIL ALLE LÅSE

Træt af at famle efter den rigtige nøgle i dit kæmpestore nøglebundt? Med en omkodning af låsene kan du bruge samme nøgle til hoveddør, kælderdør, cykelskur, sommerhus m.m.

Smartlåse er drevet af Kasper Mølkjer, der er uddannet låsesmed, og som igennem årene har videreuddannet sig inden for faget. Smartlåse er desuden sølv-certificeret Ruko center – det er din garanti for sikre totalløsninger, korrekt udført arbejde og en låsesmed, du kan stole på. Vi rådgiver dig, så din løsning overholder forsikringsselskabernes sikringskrav, og vi leverer forsikringsgodkendte løsninger til både private og erhverv.

Læs mere om mekanisk sikring på assaabloyopeningsolutions.dk

 

 

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.