Låsesmed i Farum – alt i låseservice

For akut låseservice her og nu kan du ringe 70 60 50 00 hele døgnet!

Vi udfører alle former for låseopgaver og er specialister i låse-, overvågnings- og sikringsarbejde mm.

Vi løser låsearbejde vedrørende privatboliger samt kontorer, værksteder og andre erhvervsbygninger

Lige gyldigt hvilken type låseservice du har brug for, kan vi hjælpe. Vi servicerer virksomheder, industri og det offentlige, og vi hjælper også borgerne i Farum med typiske låseopgaver vedrørende deres private hjem. Vores låsesmede har flere års erfaring og kan derfor oftest hjælpe dig hurtigt. Låsesmedene kører også ud i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. 

Er du låst ude, har haft indbrud eller har andre udfordringer med låsen?

Hvis du har været så uheldig at komme til at låse dig selv ude af din bolig eller din virksomhed, kan du altid regne med os. Vi kører ud og hjælper med låseservice i hele København og Nordsjælland. Med kontorer i Stenløse, Farum, Roskilde og København er vi aldrig langt væk, når du har brug for hjælp med at låse op eller andet. Vores lokale kendskab til Farum, samt de mange låseopgaver vi har udført i byen gør at vi oftest er borgernes foretrukne låsesmed. 

Vores låsesmede kan hjælpe dig med mere end låsen

Oplever du problemer med adgangskontrollen, har brug for omstilling eller omkodning af lås eller hjælp med andre låsesystemer, så giv os et kald og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er specialister i alt indenfor låse (bl.a. certificeret Ruko center), alarmsystemer, videoovervågning, tågesikring og mere.

Billig låsesmed med høj kvalitet

Der ikke formentlig intet problem med låse, som vi ikke er stødt på før. Det betyder, at vi er hurtigt kan finde den mest optimale løsning mht. at få åbnet din postkasse eller døren til din bolig, virksomhed, kælder eller andet. Erfaringen betyder, at vi arbejder mere effektivt en de fleste, og at vi har det rette udstyr med første gang, og det betyder i sidste ende langt billigere priser for dig.

Låsesmed-roskilde

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.