Albertslunds Låsesmede – Låseservice i Herstedvester, Herstedøster, Risby og resten af Albertslund

Døgnåben låseservice 24/7: For akut låseservice her og nu kan du ringe 70 60 50 00

Tilgængelig 24 timer – Døgnåben året rundt

Bor du i Albertslund? Har du glemt eller tabt dine nøgler, og kan ikke komme ind? Er dørlåsen ødelagt eller smadret? Så står vi klar til at hjælpe. Ring til os, og få hjælp fra en låsesmed på næsten ingen tid. Vi rykker hurtigt ud, dag og nat, så du kan vende tilbage til din travle hverdag hurtigst muligt.

Akut låseservice i hele Albertslund

Vi tilbyder akut service i hele byen, herunder Herstedvester, Herstedøster og Risby. Faktisk kører vores låsesmede også ud i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Har du omgående brug for en låsesmed, så er vi veltrænet i at svare og rykke ud hurtigt for at håndtere din pågældende låseopgave.

Har du haft indbrud, eller er du låst ude?

Vi prioriterer nødsituationer og er på pletten indenfor ganske kort tid. Vi forstår hovedpinen som kan forårsages af den uheldige situation og tilbyder hurtigt lindring, så du atter kan ånde lettet op. Vores erfarne og certificerede låsesmede er specialiserede i nødreparationer, og kan på næsten ingen tid, reparerer, udskifte og installere din lås på din dør, garage, eller port.

Dedikerede låsesmede i dit lokalområde tæt på dig – til private og erhverv

Vi har mage års erfaring indenfor låseservice, og vi tilbyder vores tjenester til private såvel som til erhverv. Har du virksomhed i Herstedøster, Herstedvester, Risby eller andre områder i Albertslund, så er vi lige i nærheden i tilfælde af, at du er låst ude af kontoret, værkstedet eller andet. Vi forstår den kritiske situation, og at tid er penge, når det kommer til arbejdet, og vi er derfor hurtigt på pletten for at imødekomme dine behov.

Ekstra sikkerhed til hjem og virksomhed

Vi tilbyder en masse andre ydelser indenfor sikkerhedsudstyr. Vi har mange års erfaring  med opsætning, installering og montering af videoovervågning, alarmsystemer, adgangskontrolsystemer, tågesikring og alt indenfor mekaniske låsesystemer m.fl. Ring for en uforpligtende snak og et gratis tilbud og hør mere, om hvordan vi kan rådgive og hjælpe dig.

Låsesmed-roskilde

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.