Låsesmed Amager – Øens foretrukne låseservice  

For akut låseservice her og nu kan du ringe 70 60 50 00 hele døgnet!

Kom du til at smække dig ude, har du haft indbrud eller noget helt tredje?

Bor du på Amager eller har du en virksomhed baseret på øen, og har du brug for akut låseservice, kan vi hurtigt hjælpe dig med at åbne din dør, port eller lignende. Har du haft indbrud kan vi hurtigt skifte dine låse ud og sørge for, at din bolig eller virksomhed er godt sikret. Vores låsesmede er næsten altid i nærheden, og med flere kontorer i København, Storkøbenhavn og Midtsjælland, kan vi typisk hurtigt komme ud til dig.

Vi dækker hele Amager fra Sundbyøster til Sundbyvester, Tårnby, Kastrup og Dragør m.fl.

Vi har gennem mange år hjulpet mange af dine medborgere over hele Amager, og vi foretager låseservice for både private samt erhverv. Så uanset om det er din virksomhed, bygning, kontor, værksted eller din private bolig, kælder, garage eller andet, så er du velkommen til at kontakte os, når du har behov for hjælp fra en dygtig låsesmed.

Låsesmedene kan hjælpe med mere end låseopgaver

Udover de traditionelle låseopgaver, har vi også stået for opsætning, installering og montering af videoovervågning, alarmsystemer, adgangskontrolsystemer, tågesikring og alt indenfor mekaniske låsesystemer m.fl. Står du fx og ønsker en omkodning dine låse, så du kan bruge samme nøgle til hoveddør, postkasse, kælderdør, cykelskur, sommerhus m.fl., skal du have ny lås på grund af fx indbrud eller bare skal have åbnet døren, fordi du har fået smækket dig ude, så kontakt os for en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Delikate situationer kræver erfarne låsesmede

Vi ved, at det kan være en delikat situation, når du har haft indbrud, skal have installeret videoovervågning, alarm eller andet som omhandler dine låse, sikkerhed eller overvågning. Vores mange års erfaring, certificeringer og uddannelse garanterer dig, at vi følger korrekte procedurer, og alle vores låsesmede er kompetente og forstående for netop din situation.  

Du kan altid kontakte os

Har du spørgsmål til vores låsesmede, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning.

Låsesmed-roskilde

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.