Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

LåsesmedAmager

Står du et sted på Amager og har smækket dig selv ude? Eller har du tabt dine nøgler på Islands Brygge eller i Fields? At få fat i en ekstranøgle kan ofte være meget besværligt, da det kræver, at personen med ekstranøglen er hjemme og har tid. Og at man overhovedet har fået afleveret en ekstranøgle hos en anden.

En hurtigere løsning er derfor at få fat i en låsesmed, som kan sørge for, at du hurtigt kan blive lukket ind igen.

Hos SmartLåse har vi erfarne og dygtige låsesmede, som låser døre op på hele Amager. Vi kan åbne alle typer døre, og som regel klarer vi oplukningen helt uden at ødelægge låsen.

Låsesmed med døgnvagt på Amager

Vi har døgnvagt, så du ikke ringer forgæves efter en låsesmed, hvis du skulle have låst dig ude eller mistet nøglerne. Vi tager desuden imod betaling med dankort, så du kan bruge os akut, selvom du ikke har kontanter.

Skal det gå stærkt med at få fat i en af vores låsesmede? Ring til os på telefon 70 60 50 00 – så kommer vi straks.

Bliv kontaktet af os
Erfaren og dygtig låsesmed, der kører på hele Amager

SmartLåse er drevet af den certificerede låsesmed, Kasper Mølkjer, og du er altid sikker på at få dygtige og professionelle låsesmede hos os. Ligegyldigt hvor på Amager du bor, er SmartLåse din låsesmed. Vi løser alle former for opgaver inden for låsesmedefaget, herunder adgangskontrol, sikring af boliger og virksomheder, omkodning af låse og meget mere. Uanset om du har akut behov eller ej.

Har du travlt, er du velkommen til at ringe til os på telefon 70 60 50 00. Foretrækker du at skrive til os vedrørende tilbud på en sikringsopgave, kan du anvende kontaktformularen her på siden.