Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Låsesmed i Ballerup, Herlev og Glostrup

Leder du efter en låsesmed i Ballerup, Herlev eller Glostrup? Hvad enten det er fordi, du har smækket dig selv ude eller fordi, du har tabt din nøgle et sted, så sørger SmartLåse for at åbne døren for dig.

SmartLåse kører i hele Ballerup, Herlev og Glostrup. Vores uddannede og professionelle låsesmede sørger for, at du hurtigt kan komme ind i din bolig igen og videre med dine planer. Uanset hvilken type dør, du har, kan vi hos SmartLåse åbne den. I de fleste situationer kan vi lukke dig ind, uden at ødelægge låsen. Du slipper altså for at skulle investere i en ny lås, når du smækker dig selv ude.

Kontakt os på telefon 70 60 50 00, hvis du har brug for en låsesmed i Herlev, Ballerup, eller Glostrup.

Vi åbner døre hele døgnet rundt

Har du låst dig ude sent om aftenen eller midt om natten, så er det intet problem. Hos SmartLåse har vi døgnvagt. Det betyder, at du altid kan få fat i os uanset hvor sent det er. Har du akut brug for en låsesmed, kommer vi så hurtigt som muligt. Vi tager endda imod dankort, så du ikke skal bekymre dig om ikke at have kontanter.

Bliv kontaktet af os
Vi udfører alt inden for låseservices

Hos SmartLåse har vi dygtige, certificerede og professionelle låsesmede, som kan åbne alle typer døre. Foruden oplukninger, klarer vi også andre former for låseservices, når du har behov herfor. Vi udfører alt fra omkodning af låse og bestilling af systemnøgler til adgangskontrol og sikring af både bolig og erhverv. Vi kører ud til både Ballerup, Herlev og Glostrup, hvad enten du har akut brug for hjælp eller ej.

Uanset hvilken type låseservice, du har brug for, kan du kontakte os på 70 60 50 00 eller udfylde kontaktformularen, så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.