Låsesmed Ballerup – Har du brug for låseservice nu?   

Døgnåben låseservice 24/7: For akut låseservice her og nu kan du ringe 70 60 50 00

Har du haft indbrud, låst dig ude eller har brug for anden hjælp fra vores låsesmede?

Vi har gennem mange år kørt ud til borgere i hele Ballerup, hvad end det er Egebjerg, Grantoften, Lundegården, Hedegården, Måløv, Skovlunde eller andre bydele og områder. Vi kører også ud i alle nabobyerne Værløse, Smørum, Ledøje m.fl. Vi hjælper dig både når det er akut, og du har låst dig ude, hvis du har haft indbrud eller lignende, men vi kan også meget andet.

Låsesmedene kan hjælpe med mere end låseopgaver

Udover de traditionelle låseopgaver, laver vi andet en låsearbejde og har opsat, installeret og monteret videoovervågning, alarmsystemer, adgangskontrolsystemer, tågesikring og lavet stort set alt indenfor mekaniske låsesystemer m.fl. Overvejer du fx at få alarm, videoovervågning eller andet, så er det bare at tage kontakt på tlf. 70 60 50 00 eller info@smartlaase.dk, så kan vi sammen finde ud af, hvad du har behov for – det er helt uforpligtende. Vi kan eksempelvis også omkode dine låse, så du kan bruge samme nøgle til hoveddør, postkasse, kælderdør, cykelskur, sommerhus m.fl. Vi har allerede foretaget mange lignende låseopgaver i for dine medborgere i Ballerup og har derfor opbygget et rigtigt godt ry i byen.

Vores dagligdag er i Ballerup

Vi hjælper borgere og virksomheder i hele Ballerup og omegn, og er til dagligt ude på flere låseopgaver i byen. Vores låseservice er for alle, uanset om det er ifm. privatboligen, såsom hoveddøren, kælderdøren, garagen eller andet, eller om det er ifm. erhvervsbygningen, værkstedet, institutionen, porten, hovedindgangen eller andet. Du er velkommen til at kontakte os, når du har behov for hjælp fra en dygtig låsesmed. Vi har flere kontorer fordelt over hele København og Storkøbenhavn, og er vi ikke i Ballerup, når du ringer, så kan vores låsesmede hurtigt køre ud til dig fra vores kontorer i Stenløse eller Farum.

Du kan altid kontakte os

Har du spørgsmål til vores låsesmede, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning.

Låsesmed-roskilde

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.