Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

LåsesmedFrederiksberg og i Valby og Vanløse

De fleste mennesker har travle og hektiske morgener, hvor man skynder sig for at komme ud ad døren til tiden. Af og til sker der imidlertid det, at man får smækket døren bag sig, før man opdager, at man ikke har fået nøglerne med sig.

Måske opdager man de manglende nøgler, idet døren lukker. Eller også finder man først ud af det, når man kommer hjem fra arbejde og skal låse døren op igen. Uanset hvad, har man i de fleste tilfælde brug for en låsesmed til at åbne døren for én igen.

Certificerede låsesmede på Frederiksberg, Valby og Vanløse med døgnvagt

Hos SmartLåse har vi certificerede låsesmede, som kan klare alle typer låse. Vores døgnvagt betyder, at du altid kan få fat i en låsesmed, når uheldet er ude, hvad enten det er tidlig morgen, sen aften eller midt om natten.

Hos os kan du desuden betale med dankort, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du har nok kontanter på dig.

Har du brug for hjælp til at komme ind i din bolig igen, så tøv ikke med at ringe til os på 70 60 50 00.

Bliv kontaktet af os
Din personlige låsesmed på Frederiksberg og i Valby og Vanløse

Uanset om du har tabt dine nøgler på Falkonér Allé eller i Spinderiet, sørger vi for, at du hurtigt er inde igen. Vi har certificerede låsesmede, som altid er opdateret på den nyeste viden og teknikker. På den måde kan vi åbne alle typer døre – og vi kan for det meste klare det uden at ødelægge låsen, så du slipper for at skulle købe en ny.

Har du brug for andre låseservices, udfører vi alle typer opgaver, lige fra omkodning af låse og bestilling af systemnøgler til sikring og adgangskontrol af boliger og erhverv.

Står du ude i regnvejret og vil hurtigt ind, så ring til os på 70 60 50 00. Ønsker du at få et tilbud på anden låseservice, kan du skrive til os via kontaktformularen. Den finder du her på siden.