Låsesmed Frederiksberg – Vi er altid lige i nærheden

Døgnåben låseservice 24/7: For akut låseservice her og nu kan du ringe 70 60 50 00

Har du mistet nøglen eller smækket dig ude på Frederiksberg?

Hvad end du bor i Flintholm, Grøndal, Fuglebakken eller en anden bydel på Frederiksberg, så kan vi hurtigt hjælpe dig med låseservice af enhver art. Vi tilbyder låseservice på hele Frederiksberg og Kbh, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Har du fx låst dig selv ude, så kommer vores låsesmede hurtigt og låser din dør op. Oftest klarer vi opgaven helt uden at gøre skade på lås eller andet. Skulle låsen risikere at kunne blive ødelagt i processen, vil låsesmeden altid informere dig om dette inden han/hun bryder den op, så du selv kan beslutte, om vi skal forsætte med at åbne døren. Det er heldigvis sjældent tilfældet.

Har du haft indbrud?

Bor du på Frederiksberg, og har du brug for akut låseservice, fordi døren er blevet brudt op, eller du har haft indbrud, kan vores låsesmede hurtigt komme ud og sikre din bolig, virksomhed eller andet. Vi har vores værktøjer og udstyr med, så vi kan løse låseopgaven hurtigt og effektivt. Udover at skifte din lås, kan vi hjælpe med meget andet såsom opsætning, installering og montering af videoovervågning, alarm, adgangskontrolsystemer, tågesikring og alt indenfor mekaniske låsesystemer som fx omkodning af dine låse, så du kan bruge samme nøgle til forskellige døre, postkasser, indgange og andet.

Låsesmedene udfører låsearbejde for både private, erhverv og det offentlige

Hvis det er dit hus, lejligheden, kælderen, postkassen eller andet, hvor du har problemer med din lås, kan vi hurtigt hjælpe dig. Det kan vi også, hvis det er virksomheden, værkstedet, institutionen eller andet erhverv eller offentlige bygninger, kontorer m.fl. Vores låsesmede har i mange år udført låseservice og forskellige låseopgaver for private, erhverv samt det offentlige på hele Frederiksberg.

Du kan altid kontakte os

Har du spørgsmål til vores låsesmede, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning.

Låsesmed-roskilde

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.