Låsesmed i Holbæk samt Asnæs, Svinninge, Tølløse og omegn

Døgnåben låseservice 24/7: For akut låseservice her og nu kan du ringe 70 60 50 00

Er du låst ude, har haft indbrud eller har af andre årsager behov for låseservice

Når uheldet er ude, og du står og har brug for hjælp fra en låsesmed, så kontakt os endelig. Vi dækker hele Holbæk og omegn, og vi har gennem mange år hjulpet dine medborgere og måske endda naboer. Vi har stor forståelse for, at det kan være en følsom situation du står i, og er altid forstående, omhyggelige og venlige. Vi kan løse mange forskellige låseopgaver, både for din virksomhed eller din private bolig, postkassen, skuret eller andet. Vi kan kontaktes alle tidspunkter af døgnet.

Vores låsesmed kan hjælpe med meget andet end låsearbejde

Mange tænker først på låsesmeden, når de har akut behov for at få låst en lås op, men vi kan også hjælpe med meget andet indenfor låse-, overvågnings- og sikringsbranchen. Igennem mange år har vi nemlig opbygget specialisterfaring i opsætning, installering og montering af videoovervågning, alarmsystemer, adgangskontrolsystemer, tågesikring og alt indenfor mekaniske låsesystemer m.fl. Vi holder os altid opdaterede med den nyeste teknologi, hvad angår forskellige låsesystemer, alarmer osv. for at kunne tilbyde den bedste rådgivning.

Vores dagligdag er i Holbæk

Vores låsesmede er ofte at finde rundt omkring i byen, hvor vi hjælper private samt virksomheder med forskellige låseopgaver, og vi har med stor sandsynlighed hjulpet nogen i din bydel, gade, bygning eller opgang. Der er næsten intet vi ikke kan hjælpe med, når det drejer sig om låseservice. Så om du skal have omkodet dine låse, så du kan bruge samme nøgle til hoveddør, postkasse, kælderdør, cykelskur, sommerhus m.fl., skal have ny lås på grund af fx indbrud eller bare skal have åbnet døren, fordi du har fået låst dig selv ude, så tag endelig fat i os. Du kan altid ringe for en helt gratis og uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Du kan altid kontakte os

Har du spørgsmål til vores låsesmede, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning.

Låsesmed-roskilde

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.