Låsesmed i Roskilde – låseservice i Roskilde og omegn

Døgnåben låseservice 24/7: For akut låseservice her og nu kan du ringe 70 60 50 00

Hvis du har været uheldig og er blevet låst ude, er kommet til at smække døren bag dig og har glemt nøglen eller lignende, så kan vi hurtigt hjælpe dig med at få låst op igen. Uanset om det er din virksomhed eller din private bolig, postkassen, skuret eller andet. Vi har døgnåbent og kan derfor kontaktes alle tidspunkter af døgnet.

Er du låst ude, kan vi hurtigt hjælpe dig, men vi kan også hjælpe med meget andet

Med lokal tilstedeværelse i Roskilde, kan vi altid hjælpe dig, når du akut har brug for en låsesmed, men vi kan også hjælpe med meget andet indenfor låse-, overvågnings- og sikringsbranchen. Vi er nemlig også specialister i opsætning, installering og montering af videoovervågning, alarmsystemer, adgangskontrolsystemer, tågesikring og mekaniske låsesystemer m.fl.   

Låsesmede med erfaring og højt fagligt niveau

Vores låsesmede har alle flere års erfaring og har derfor løst utallige låseopgaver. Vi holder os altid opdaterede med nyeste teknologi og kan derfor løse opgaverne mest effektivt, oftest uden at man kan se spor af at vi har været der. Med base i Roskilde samt Stenløse, Farum og København V, har vi altid en låsesmed nær dig. Vi kører ud i Roskilde, Hedehusene, Jyllinge, Taastrup, Greve og mange andre omkringliggende byer, men også i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi er Roskildes lokale låsesmede

Vores låsesmede er bevidste om, at der nogle gange kan være tale om delikate situationer, når det drejer sig om sikkerhed, videoovervågning og låseservice. Derfor er vi meget opmærksomme på at give dig en god oplevelse samt overholde alle korrekte procedurer, når vi møder dig.

Du kan altid kontakte os

Har du spørgsmål til vores låsesmede, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning.

Låsesmed-roskilde

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.