Låsesmed Stenløse – Din lokale låseservice i Stenløse

For akut låseservice her og nu kan du ringe 70 60 50 00 hele døgnet!

Smartlåse ApS er din lokale låsesmed i Stenløse og omegn, som hjælper dig med alt indenfor låse-, overvågnings- og sikringsbranchen. Vi hjælper dig uanset om du har mistet nøglerne, har haft indbrud eller af andre årsager har behov for låseservice. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du overvejer at få videoovervågning i din ejendom, montering og opsætning af alarm, adgangskontrolsystemer, tågesikring eller andet.   

Mange års erfaring med låseservice

Med flere års erfaring og base på Knud Bro Allé 5 i Stenløse, kan vores låsesmede hurtigt rykke ud, når du står og har brug for hjælp fra en kyndig låsesmed i Stenløse, Ølstykke, Slangerup, Lynge, Jyllinge, Farum, Værløse og Ballerup m.fl. Vi har også kontorer i København V, Farum og Roskilde hvorfra vi kører ud i hele Roskilde og omegn, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi har mange års erfaring med sikring af hjemmet og udskiftning af låse mm., og forstår at alle opgaver er forskellige. Derfor møder vi dig altid forberedte på, at løse udfordringen med din lås, uanset hvilke værktøjer, udstyr eller metoder der skal til. Vi tager altid udgangspunkt i ikke at ødelægge noget, så når vi er færdige, vil der sjældent være spor efter os. Vi er specialister i oplukning, omkodning og montering af låse ifm. private hjem og boliger samt erhverv.

Er du låst ude eller har du haft indbrud i Stenløse eller omegn?

Hvis du har været uheldig og er blevet låst ude, er kommet til at smække døren bag dig og har glemt nøglen eller lignende, så kan vi hurtigt hjælpe dig med at få låst op igen. Med døgnåben låseservice kører vi ud både dag og nat og kan altid rykke ud, hvis uheldet er ude. Arbejdet udføres så nænsomt som muligt, så du ikke får skader på lås eller dør, og kan komme godt videre med din dag eller nat.

Låsesmed-roskilde

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på tlf. 70 60 50 00 eller udfyld kontaktformularen.