Er du

låst ude?

RING NU: 70 60 50 00

Perimetersikring sikrer hele din grund

Med perimetersikring kan du både sikre hele din grund og dermed objekter, der opbevares udendørs og samtidig gøre det sværere for tyven at nå frem til selve huset eller bygningen.

Perimetersikring etableres ofte i kombination med hegn og eventuelt elektronisk overvågning, således at tyvens vej frem til bygningen vanskeliggøres. Smartlåse er specialist i opsætning af perimetersikring – kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder perimetersikring til erhverv og byggepladser

Perimetersikring kan have forskellig styrke alt efter virksomhedens behov for sikring samt områdets art og beliggenhed. Med perimetersikring er det muligt at sikre maskiner og andre objekter, der opbevares udendørs. Vi er eksperter i at sikre virksomheder og byggepladser og rådgiver gerne om, hvordan den bedste sikring opnås.

Perimetersikring til private ejendomme

Ønsker du at perimetersikre din private grund, kan vi sammensætte en pakke af både alarmsystem og perimetersikring, der er kompatibel. I perimetersikringen kan der tages højde for eventuelle kæledyr, og det er muligt at få en SMS alarm, hvis der er perimeterbrud, når systemet er koblet til.

Kontakt Smartlåse for at høre hvordan du bedst muligt sikrer din ejendom og grund.

Bliv kontaktet af os
Forsikringsgodkendte
alarmsystemer

Forsikringsselskaberne har fastsat forskellige sikringsniveauer, som er udtryk for den risiko der er for indbrud i din virksomhed.

For hvert niveau er der specifikke krav til låse, alarmer m.m. Der er risiko for at miste retten til erstatning, hvis kravene til disse sikringsniveauer ikke er opfyldt.

SmartLåse har stor viden om og erfaring med disse sikringsniveauer og kan dermed rådgive dig, så din virksomhed får den rigtige løsning og er dækket af forsikringen.

Ekspert i montering af alarmsystemer til erhverv

SmartLåse er grundlagt af Kasper Mølkjer, som er uddannet låsesmed og løbende videreuddanner sig inden for det nyeste i faget. SmartLåse er en låsesmed, du kan stole på, hvor den faglige stolthed kommer først, og som er sølv-certificeret Ruko center.

Vi dækker hele Nordsjælland og København og er på pletten, når du har brug for det. Samtidig sætter vi en ære i at overholde vores aftaler. Kontakt os for en snak om alarmsystemer – vi giver dig gerne et uforpligtende og gratis tilbud.